Skip to content

Mini Seedcamp la Varşovia

by admin on februarie 18th, 2009

În data de 18 martie 2009, la Varşovia va avea loc un eveniment din seria Mini Seedcamp, care îşi propune să pună în legătură comunitatea start-up din Europa Centrală şi de Est cu entităţile din ecosistemul european de investitori “early stage”. Candidaţi din Statele Baltice şi Belarus, Cehia şi Ungaria, România, Rusia, Slovacia şi Ucraina.

Evenimentul Mini Seedcamp va reuni 20 dintre cele mai bune startup-uri tehnologice şi antreprenori cu experienţă, investitori şi dezvoltatori de afaceri din Polonia şi Europa, în vederea participării la programul unei zile intense cuprinzând activităţi de mentoring, discuţii şi prezentări desfăşurate în moderna clădire a Agora Center Varşovia.

Echipele calificate la Mini Seedcamp Varşovia vor beneficia de:

  • facilitarea accesului la o reţea de primă clasă de consultanţi care vor oferi suport în cele mai variate aspecte ale afacerii lor
  • recunoaşterea ca una dintre cele mai bune 20 de afaceri start-up din regiune
  • deschiderea unui canal direct spre seed şi venture capital

Cei interesaţi pot găsi detalii legate de programul zilei, informaţii legate de înregistrarea candidaturii şi despre un eveniment paralel organizat de TechCrunch Great Britain & Ireland.

Termenul limită pentru depunerea unei aplicaţii în vederea candidaturii pentru unul dintre cele 20 de locuri disponibile este 3 martie, orele 24.00.

Întrebarea mea: cine îi urmează pe uberVu, unul dintre start-up-urile câştigătoare ale ediţiei 2008 a competiţiei Seedcamp?

PS: cei care mai au suficient de mult de lucru pentru rafinarea conceptului lor de business încât nu îşi pot depune candidatura până la termenul menţionat mai sus, vor avea şansa să prindă trenul Mini Seedcamp 2009 într-una dintre staţiile:

Londra – 20 aprilie

Helsingborg, Suedia – 5 mai

Ljubljana, Slovenia – 14 mai

Berlin, Germania – 9 iunie

No comments yet

Leave a Reply

Note: XHTML is allowed. Your email address will never be published.

Subscribe to this comment feed via RSS